4 Kasım 2009 Çarşamba

bebişten haber var:)

Uzun zamandır bloğumdan uzak kaldığımın farkındayım ama hayatımda değişen oldukça fazla şey var...
Boya badana işleri sonunda bitti ve yerleştik..Oğluşumuzun odası yapmayı tasarladığımız odayı boşalttık.
Akciğer CA tedavisi görmüş olan dedem halen daha ciğerleriyle uğraşıyor...Pnömotoraks teşhisiyle yaklaşık 20 25 gündür hastanede yatıyordu..Bu sabah ameliyata aldılar..Tüm dualarım şimdi onun için.. (Biraz önce kardeşim aradı herşey yolunda dedem çıktı diye...Şükürler olsun Allah'ımıza)
Bizim ufaklık dün akşam bizi biraz ürküttü ama yine bir sorun çıkmadı..Doktorumuz benim evham hastalığım yüzünden oldukça geniş bir yelpazeyle yapıyor tetkikleri...Erken doğum korkum başladı şimdi de.O yüzden hafif kasılmalarımdan korkup Us ve Nts tetkiklerinden sonra rahat bir uyku uyuduk..
Son kontrolümüzde oldukça sağlıklı haber aldık bebeğimizden..1050 gram olmuş..Kalp atımları oldukça normal..Bende sağlıklı bir anne adayıyım..Şeker yüklememden çıkan sonuçta haylice rahatlatıcı oldu.Çünkü diyabet bizde aile öyküsü olan bir rahatsızlıktı ama Allahtan sonuç temiz çıktı...
Çektiğimiz kura sonucu ŞİMDİLİK ama yani bir değişiklik olmazsa oğluşumuzun adı DORUK olacak..Tabi bu durum değişmezse..:)Çünkü bu isim oğlumuza seçtiğimiz 3.isim..Zirveden hiç inmesin dilerim oğlum...
Bu arada dalya demişim..Hayırlı uğurlu olsun..Nice 100lere...

8 yorum:

Paşa dedi ki...

çok güzel haberler dedene geçmiş olsun doruk hayırlısıyla sağlıklı doğsun inş.

nazo dedi ki...

Buradan Doruk'a sesleniyorum.
Acele etme ablacım, tadını çıkar annenin karnının. Bak burası öyle matah bir yer değil. Hem çook uzun yıllar burada olacaksın. O yüzden kal kalabildiğin kadar orada. Bir de sağlıkla, uğurla gel tamam mı? Öptüm şimdi seni, en gelişen yerin neresiyse :)

Flame dedi ki...

Geçmiş olsun canım. Bebişin ve senin iyi olmana sevindim. Nice 100'lere..

Unknown dedi ki...

DEDENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..
BEBEĞİNLE İLGİLİ GELİŞMELER DAİMA İYİ OLMASI DİLEĞİYLE..SEVGİLER

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.Dedenede acil şifalar diliyorum.
Doruk bebek hayırlısı ile sağ salim kucağında olsun inşallah.
maşallah size

Stil Direktoru dedi ki...

Canım sende haber almak çok güzel, bir an önce sağ sağlim bebişini kucağına almanı dilerim. Dedeciğinin de ellerinden öper, şifalar dilerim.

teyzesi:) dedi ki...

NAZO'nun yorumunu okuyunca tutamadım yaşları döküldü..çok güzel yazmış..ablacım siz DORUK diye çağırın ben ona DENİZ EGE diyiceğim;)oğluşumuz öyle güzel bir zamanda geliyorki DENİZ olsun o tertemiz,berrak,durgun,sularında kimsenin boğulmadığı,içimizi ferahlatan DENİZİMİZ olsun..

Adsız dedi ki...

Doruk ne güzel bir isim. hayatı boyunca el attığı her işte zirvede olur inşallah.. hamileliğinin güzel ilerlemesine sevindim. evhamı bırak at bi tarafa diycem ama o endişeler her annede yaşanıyor. doğduktn sonra da böyle devam edecek. :) hep yavrularımız için herşeyin en iyisini isteyip onlar için hep endişeleneceğiz.. anneliğin doğası böyle sanırım..

Etiketler

İzleyiciler