24 Nisan 2009 Cuma

ordan burdan şurdan

Uzun zamandır haber falan izlemiyorum..Canım haber almak istemiyor çünkü.Aynı şeyler dönüp duruyor..Ruh halim gibi hep kendini tekrar ediyor..Bu arada farkettim ki ruhum kendini yineledikçe bende size hep aynı şeyleri yazıyorum..bunun için çok özür dilerim..
Gülben Ergen UZUN YOL ŞARKILARI...Albüm gibi albüm olmuş..Favorim ise Çilekli (versiyon)..Gitar sesinin derini insanı içine çekiyor.Sonunda doğru dürüst bir albüm yapmış..Alkışlar ve tebrikler..
Hala bir arkadaş grubum yok..Hala tam gün evde yalnız takılıyorum.Sanırım korkuyorum artık insanlarla iletişim kurmaktan.Hele burdaki insanlarla daha da zorlaşıyor herşey..Asosyal olmak daha kolayıma geliyor.Tek uğraşım elimdeki etamin seccade..Nazo sayesinde başlayan etamin serüvenim kardeşimin çeyiz hazırlıklarına destek amacıyla seccadeye uzandı..
Geri dönüşüm olarak yayınladığım hani şu bebek eteğinden yaptığım cüzdan artık yok.bir yerde düşürmüşüm ne yazıkki bulamadım..nazardan mıdır;)
23 nisan için bile öyle hoyrat yazılar yazmışım ki kendime kızıyorum şimdi.Nedense herşey yetersiz geliyor.Endişelerim boyumu aştı.Bundan sonraki yaşamımızı eskiyi özleyerek geçireceğiz sanırım.(Şimdiden başladık zaten.)
Hani bir örgü battaniye maceram vardı.Ayça merak içindeydi ama ondan özür dilerim.Yayınlanamayacak kadar kötü oldu.Ben bu kadarını beklemiyordum.İçime sinmedi..O da evin en ücra köşelerinden birinde yerini aldı..Belki başka bir değerlendirme için tekrar yeryüzüne çıkar..(Hiç zannetmiyorum yaa)
Gelelim kızgınlıklarıma...
KENDİME KIZIYORUM...Güçlü bir kadın olmayı beceremediğim için..
BU ŞEHRE KIZIYORUM...Saçma sapan insanlarla beraber beni de kemirdiği için..
BURDA YAŞAYANLARA KIZIYORUM..İnsanlıktan nasiplerini almadıkları için..
DÜZENİ BOZMAYA ÇALIŞAN HERKESE KIZIYORUM...
HALA SÖZLEŞME ZAMANIMIZ BİTMEDİĞİ İÇİN İŞVERENE KIZIYORUM..Aylardır sadece %2-%3 zam için bizim cılkımızı çıkardıkları için.Bir de yetmezmiş gibi ikramiye sayısını da düşürmeye kalktıkları için.Zorla isyana teşvik ediyorlar..

Aslında yaşadığım için MUTLUYUM..Şükrediyorum Rabbime sağlıklı olduğum için...
Canım eşim yanımda olduğu için bana değer verip önemsediği için MUTLUYUM...
Ailem hayatta olduğu için hepsi sağlıklı olduğu için MUTLUYUM...
Baışımız sokacak bir evimiz olduğu için o evi yuva yapabildiğimiz için MUTLUYUM...
Düşünüp konuşabildiğim için,fikirlerim olduğu için MUTLUYUM..
Okunduğumu bildiğim için MUTLUYUM...

5 yorum:

Paşa dedi ki...

senin dediğin gibi o hallereimize şukrederken öteki huzuzr bozan durumlarda kızıyor ve öfkeleniyoruz...bu yüzden ne haber izlemeyi severim nede fırsatım olur..

cansudere dedi ki...

en iyisi izlememek iç karartmaktan başka bişey degil sevgiler....

nazo dedi ki...

Bence mutluluk sebeplerin, mutsuzluk sebeplerinden daha çok ve önemli.. Birçok şeyi boşvermek lazım bazen.. Fazla duyarlı olmak yıpratıyor insanı..
Etaminde aşmışsın bakıyorum :) Ben çabuk sıkıldım her zaman olduğu gibi :)

GeCe dedi ki...

doğrusu yazının sonunu daha çok beğendim düşünürsek kızacak mutsuz olacak çok şey var ama bunu düşünmenin bize bir faydası yok oysa mutlu olduğunu düşünmek birçok acıdan faydalı
ne mutlu mutlu olmayı secenlere

Primarima dedi ki...

mutlu olmak için bir dolu sebebın var :) ne harıka sadece bunlara odaklanmalısın demekkı...hep mutlu ol.

Etiketler

İzleyiciler