17 Mart 2009 Salı

dikkate alınırsa şayet...

10 dakikada bir geçen seçim otobüsleri,çirkefçe birbirlerine atılan çamurlar,sen yapmadın ben yapacağım tiratları,hediyenin büyüyen boyutları,tekelleşen zihniyetler...29 Mart sabahına kadar devam edecek olan tantana...Tüm okuyanlardan rica ediyorum ki mührü basmadan önce 2kere hatta 10 kere düşünün...Sen değil ben değil o halde kim?Sokakta iki kişiden birinin yalan söylediği bu toplumda tekrar tekrar düşünmeye çağırıyorum sizi.Bilinçsizsiniz demiyorum sakın yanlış anlamayın...Sadece daha da dikkatli olun lütfen diyorum...Elimizde bize ait olan tek şey mührümüz.Onu da zayi etmeyin n'olur!!!!!!!

8 yorum:

GeCe dedi ki...

artık bana da gına geldi yolda yürüyemez olduk durmadan önümüze biri atlıyor kampanya uğruna

Ayca Karaoglan dedi ki...

sonuna kadar haklısın arkadaşım. elimizdeki tek şey bu memleketi tekrar ayağa kaldırmak için mührümüz... umarım herkes doğru olanı yapar, hepimiz için... bu arada çoktandır yoksun yine, iyi misin? herşey yolunda mı? öpüyorum.

gunduz68 dedi ki...

ayçacım bu aralar bzimkiler burdaydı..ilgilenemedim pek.Çok şükür herşey yolunda ilgilendiğin için çok teşekkür edeerim..

öykü dedi ki...

Bırsey daha eklemek ıstıyorum ben
o bayraklar (partılere aıt) var ya heryere asılan dunya parayla olusturlan
secım sonrası yerlerde olacak
heryere cevre kırlılıgı de yaratması cabası....

Adsız dedi ki...

Bu yüzden ben begümü uyutmakta zorlanıyorum :)
Sevgiler.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım ne güzel söylemişsin..umarım anlarlar.hep söyleniyor bunlar ama nerde sonuç gene fiyasko.aynen dediğin gibi sen vermedin ben vermedim o halde kim verdi.bu oy durumlarına da güvenim yok artık benim.ne olacak halimiz bilemiyorum.hayırlısı diyorum içimden.hele birbirlerine sataşmıyorlar mı deli oluyorum.çocuklar bile yapmıyor bu zamanda onların yaptıklarını.ne ayıp.ama umurlarında mı sözlerimiz bizim.yok değil.herkes kendi borusunu öttürme derdinde.bakalım göreceğiz bu seçim ne olacak.

Unknown dedi ki...

ah sormayın..birde cadde üzerindeyiz..bağrış ,kıyamet...
neyseli az kaldı..sonra bir yığın çöp görürüz etrafta..
:((

Uzağa Giden Kadın dedi ki...

İnsanların yüzlerine bakmak gelmiyor içimden..
Bu kadar tek düze ve taraflı olmak.....
Tüm renkleri yitirmek..
Muhalif olmak bile anlamlı gelmiyor artık.........
Huzur istiyor insan. Söylenmedik söz kalmadı diye düşünürken, dahasını duyunca artık şaşırmam diyorsunuz ötekine sıra gelince.....

PES bile yetmiyor!

Bütün meydanları yok edilmiş, tüm simgeleri çalınmış, devşirme bir sistemle işletilen adına şehir denen sevgilime bakıyorum, yaşadığım şehrime! Bunca incinmişliğpin üzerine 30 mart sabahı uyandığımda aynı kabusu göreceğim...

Bunu bilmekse daha acı veriyor.

Selamlarımla......

Ankara

Etiketler

İzleyiciler