4 Mart 2009 Çarşamba

benden,bizden

Evham denilen illetten kurtulma azimini içimine versin diye Rabbim dua ediyorum...Basit bir sorunu en kötüye götürecek kadar evhamlıyım.Ciddi bir terapi almanın zamanı geldi.Eşim gececi olduğu için yalnızlıktan saçmaladım dün gece.Basit bir rutin kontrolü en olmaza kadar götürdüm.Hatta bu işe annemi ve eşimi de karıştırdım.Şimdi bundan utanıyorum..Valla..

"Melekler Korusun" yeni favori dizilerimden.İnsanın içini rahatlatıyor.Oldum bittim severim zaten romantik komedileri.Bu dizi bana iyi geliyor.26 yaşımda olmama rağmen bana çok yakın geliyor:)

Oscarlık filmleri izledim."The Reader" dışında.Milk ağır işlemesine rağmen Milyoner'den daha keyifli.Ama Milyoner'in finali haylice hoştu.

Battaniyem bitmek üzere.Son birkaç karesi kaldı.Bu arada biter bitmez yayınlayacağım.

Maviannecim;mektubun yoldadır.Bir hafta içinde elinde olur sanırım...

Bir de kardeşimin arkadaşının anne adaylığı haberini aldım.Bu benim için öyle büyük bir heyecanki.TEYZE OLUYORUM TEYZEEEEE.....

Battaniye bitince sıra minik yiğenime birşeyler örmek var...Bol bol ciciler yapıcam ben ona.Teyzesinin kuzusu yer onun yanaklarını:)

6 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Melekler korusunu bu ara duyar oldum.bir göz atayım...bu arada kardeşinize geçmiş olsun...

Ayca Karaoglan dedi ki...

Ne güzel, hayırlı haberler almışsın. Battaniyenini merakla bekliyorum. Bebişe de örmeye başlarsan harika şeyler çıkaracağından eminim :)

serrose dedi ki...

Melekler korusunu ben de severek izliyorum :)

Dualarin kabul olsun en kisa zamanda gecsin gitsin kotu dusunceler

sevgiler

Adsız dedi ki...

canım benim çok teşekkr ederzz allahm en yakn zamnda sanada inşallh yaşatr bu duyguyu inanki senin anne olmanı kendmden daha çok istiyorum canımsın.lütfen o evhamınıda biran önce at atamıosnda gel burda beraber atalm:)seni seviyoruz teyzesi kndne ii bak lütfen sıkma canınıı...

Paşa dedi ki...

aman teyzesi körpe yanaklarını sakın sıkma okşaa hayırlısı olsun allah tammamına erdirsin...

Primarima dedi ki...

okudum burdaydım:)

Etiketler

İzleyiciler