2 Ocak 2009 Cuma

yılbaşı yemeği...



Eğlenerek karşıladık yeni yılı..Sevdiklerimin çoğu yanımızdaydı annem dışında:( Yemek yemekten ağzımız ağrıdı:)Bir ilki gerçekleştirip tombala oynamadık:)Kardeşimle gündüz canımızı dişimize takarak hazırladık yemeklerimizin bir kısmını.Diğer kısmını teyzem ayarladı sağolsun.Süpper bir sofra hazırladık yine.Aynı kadroyla keyifli bir gece geçirdik.

11 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

ne güzel düzenlenmis bir masa bu böyle

41 kitchen dedi ki...

Çok güzel olmuş masanız. Yemekteyiz programı da neymiş:Pp

GeCe dedi ki...

valla ben de özendim keşke o masada olsaydım hehe elinize sağlık

MAVİANNE dedi ki...

harika bir masa
nice yıllara
mutlu seneler

özgee dedi ki...

ayy süpersiniz yaa bayıldm valla yanınızda olmayı çok isterdm:( ee arkadşmında ellri deydiyse:)... iki mükemmel insandan da böyle harika bi masa bekliyodum zaten:)en yakın zamanda gelicem bnde istiorm:)çok güzel ellrinize yüreğinize sağlık canlarm benim szi çok seviorumm...mutlu huzurlu sağlıklı aşk dolu bi yıl geçirmeniz dileğiyle....

Moonish (moonsun) dedi ki...

Super otesi bir masa :)) Iki kisiyle pek boyle masalar kuramiyoruz biz :)) Dostlarla, sevdiklerinle yeni yili karsilamaniz harika :)) Mutlu yillar tekrar :))

VİRGO dedi ki...

masa çok güzel yemeklerde nefis olmalı her gününüz yılbaşı gibi olsun

Adsız dedi ki...

mukemmel bir yilbasi sofrasi olmus!

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım masa gerçekten süper görünüyor ellerinize sağlık..Böyle oturulası ve güzel yemekler eşliğinde sohbet edilecek süper bir sofra olmuş.Ne de güzel olmuş.Gece harika geçmiş anladığım kadarıyla. Ne mutlu sizee..sevgiler:)

Primarima dedi ki...

Sofranız şahane duruyor:)

gunduz68 dedi ki...

Hepiniz çok ama çok teşekkür ederim....

Etiketler

İzleyiciler