29 Aralık 2008 Pazartesi

çocukluğumdan...


"Gün güneşli insanlar neşeli

Sen de gel oyna Susam Sokağı'nda"


Susam Sokağı...Çocukluğumda ders yaparken bile izleyebildiğim en keyif aldığım programdı.Çocuğumunda annesi gibi Susam Sokağı'nı izlemesini ne kadar çok isterim..Ama sanırım böyle bir imkanımız yok.Trt2 deydi galiba.Tekrar rica etsek yayınlarlar mı acaba.Edi ve Büdü en sevdiğim karakterlerdi.Gecenin bir yarısı Edi'nin "susadım çok susadım" şarkısıyla Büdü'den su istemesi hala kardeşimle aramızda yapılan bir espridir.Çok özledim çok.Biz şanslıydık.En azından sevimli karakterler vardı hayatımızda.Onlardan birşeyler öğrenirdik.Onların çocukları yetiştirme misyonları vardı ya da bu misyonu onlara biz yüklemiştik.Şimdiki gibi animeler,Pokemonlar yoktu.İyi ki de yoktu.Ben çok şanslı bir çocukluk geçirdim.Susam Sokağı'nı bölüm bölüm izledim.Bundan büyük şans mı olur?

Bir de Hayat Ağacı,Cosby Ailesi vardı.Annemle beraberde Yalan Rüzgarı'nı izlerdim:)Tamam bu dizilerin eğitici yanları yoktu.Ama eğlendiriyordu.

SUSAM SOKAĞI GERİ DÖNSÜN...LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEEEENNNN

9 yorum:

GeCe dedi ki...

tüm bunları bende izledim, büdünün "sevdiğim sayı altııı, bazen büdü bir sayı tut derler bana ama ben hep o sayıyı tutarııııım sevdiğim sayı altıııı" şarkısını unutamıyorum

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ben de hatirliyorummm :)) Her gun TRT'de ciksin diye heyecanla beklerdimmm :))

Paşa dedi ki...

AYNEN GECENİN DEDİĞİ GİBİ O ŞARKI HALA KULAKLARIMDA KEŞKE YAYINLASALARDA PAŞAMDA İZLESE...

Primarima dedi ki...

Çok severdim çok yeniden yayınlanmasını isterim ama eski haliyle isterim şimdi yenisi çıkmış sanırım bir arkadaşım söyledi hatta link verdi indirmemiz için sizde bakmak isterseniz eğer http://egemenlihayat.blogspot.com adresinde indirmeniz için linkler var yeni susam sokağı linkleri:)

gunduz68 dedi ki...

çok teşekkür ederim PrimaRima verdiğin link için...

41 kitchen dedi ki...

şimdi olsun şimdi izlerim ben de sanırım=) koca kız olmuş olsam da=) bizde de bir minik kuş tutkusu vardı ablamla. güzel bir programdı gerçekten. cosby de öyle=)

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba canım;
Susam sokağı hayranı bir insanım ben de.Bu şarkıyı mutlu uyandığım her günün sabahında söylerim inan.Bir de geceleri eşime büdüü çook susadım demeyi çok severim.Netten bazen izliyorum ben de susam sokağını ama nerden şimdi hatırlayamadım.Bulunca sana iletirim canım hemen.Ben de hep düşünüyorum çocuklarım da benim yaşadığım bu güzellikleri yaşayabilseydi keşke diye.Bence yeniden başlasın susam sokağıı lütfeeenn.Alf başlasın bir de ben ona da bayılıyorumm:)

ıvır zıvır dedi ki...

http://www.izlesene.com/video/susam%20soka%C3%84%C5%B8%C3%84%C2%B1-susam-soka/6833

bu linkde tam da susam sokağı giriş müziği var:( ..yazının başlığını görür görmez girdim ..aradım buldum netten paylaşam istedim...
dinlerken hala duygulanıyom... 80 kuşağından birileri TRT nin başına gelecek bi gün inanıyorum...:) işte o kişi kim olursa mutlaka izliyeceğiz tüm kalbimle inanıyorum... o zman 40 yaşında da olsam utanmıyacam izleyecem :D

Paşa dedi ki...

yeni yılınız size ve sevdiklerinize sağlık mutluluk huzur getirsin seneye görüşmek üzere hoşçakalımn...

Etiketler

İzleyiciler