28 Aralık 2008 Pazar

....

Hafızanızda boşluklar yaşar mısınız bilmem ama ben bu aralar çok dertliyim bu konuda.En hatırlamam gereken yada benim için hatırlamanın en kolay olacağı şeyleri bile hatırlayamıyorum.Bu durum bazı durumlarda işe yarasa da bazen oldukça sıkıntıya düşüren hal alıyor.Teyzemle dalga geçerdim "sen yaşlandın artık hafızan tekliyor" diye ama sanırım gülme komşuna örneği yaşıyorum.Belkide tek sorun günlerimin günlerime birebir benzemesinden dolayı beynimin kayıt altına almıyor olması..Monotonluk hafızamın katili olacak.
Sabah uyan.kahvaltı et.evi toparla.akşam eşin gelsin yada gelmesin(vardiyamıza bağlı)yemek hazırla.Televizyona takıl ve yat.Ne boşmuş hayat.
Bir kaç zamandır grimsi siyah boyalı ruhum o yüzden hayatı da öyle zannediyorum.Bağışlayın....

7 yorum:

nazo dedi ki...

Bazen oluyor bana da. Tam da söylediğin gibi beynimi bomboş hissediyorum. Sanırım vitamin ihtiyacıyla da ilgili bu durum. B12 ye yüklenmek lazım ;)

Pilli-Cadi dedi ki...

ben de bazen yasiyorum gündüz.
o kadar cabaliyorum birseyi hatirlamaya.
deli oluyorum eger hatirlayamazsam

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım;
Ben de bu durumları sıkça yaşıyorum. Hele hafıza konusunda süper komiğim.Balık gibiyim aynı. Ama nazo nun dediği gibi bir müddettir arada unutsam da benexol diye bir b12 ilacı alıyorum.Sen de deneyebilirsin.İyi geldiğini düşünüyorum.Hergün yorgun uyanıyorum ben nedense.Bu duruma da iyi geliyor.Benim de oldukça monoton bir hayatım var burda yazılarımda okumuşsundur belki.Hep aynı şeyleri yaşıyoruz.Ruhumuza iyi gelecek şeyler bulmamız lazım.Ben örgü örüp kitap okuyorum kafamı biraz dağıtıyor.Siyah ruh halinden dönüyorum biraz.Ayrıca resim de yapıyorum arada.Bir şeyler bulmak lazım değişik.Sende de varsa böyle iyileştirici aktiviteler bana da söyle tamam mıı:):)öptüm

Paşa dedi ki...

ah o unutkanlık herkeste mi var bi yere bişey koyuyorum yeri güzel diyorum aradan zaman geçiyor o güzel yerdeki şeyi ara ara dur güzel bir yerdeydi ama nerdeydi???

GeCe dedi ki...

bende de var malesef ama benimki işlerimin çokluğundan bişey yaparken sonra ne yapacağımı unutuyorum, ben sürekli notlar alıyorum iş yerimde yapılacak işler listem hep var yaptıkça siliyorum

gunduz68 dedi ki...

Yalnız olmadığım için rahatladım ama sevinmedim çünü hafıza zayıflığı insanı çok yıpratıyor.Karar verildi:B12 kullanımına devam(ara vermek yaramadı işte:))
Gece;
en ufak şeyleri bile not alıyorum ayıp bana ya bu kadar da olmazki.
Tuğbacım;
ben de yeni şeyler yapmaya çalışıyorum.Hatta artık amme hizmeti yapar hale geldim.
Paşa;
nereye koyduğumu unutmamak için aldığım notu da nereye iliştirdiğim, unutuyorum bazen:D

Paşa dedi ki...

:D::)))gülermisin ağlarmısın hesabı...

Etiketler

İzleyiciler